Demy Tichelman, 21 jaar en ook wel DJ Dimitri Scotch genoemd. Van jongs af aan begon hij met het maken van muziek achter de piano. Hij kreeg een grote passie voor muziek en na 6 jaar begon hij zichzelf verder te oriënteren achter de piano en in de muziekwereld. Op zijn 14de levensjaar kocht hij zijn eerste mengpaneel waar hij het mixen van platen zichzelf aanleerde. Door de vele upcoming house muziek/artiesten werd hij daardoor geïnspireerd.

Tegenwoordig de ‘Next Generation’ Dance DJ Dimitri Scotch is voor elk feest klaar om de tent op zijn kop te zetten! Met zijn brede muziekkeuze van Moombah/Raggaeton, Urban, House, Top 40, Feest en Hardstyle is hij een ervaren Allround en Dance DJ. Vanaf 2012 heeft hij een grote passie en liefde voor muziek en wil hij het publiek vermaken. Toen hij voor verschillende feesten had gedraaid werd zijn hobby voor muziek serieuzer. Van een klein/gemiddeld mengpaneel ging het naar een groot professioneel mengpaneel.

In 2016 heeft hij de eerste stappen gezet om zijn eigen muziek te gaan produceren in het software programma FL Studio. De euforische melodieën die hij altijd bedacht achter de piano kon hij nu uitschrijven in FL Studio. Dimitri Scotch houdt van de house scène vooral de Progressive/Future- en Bigroom House. Deze stylen kun je ook verwachten in de toekomst wanneer Dimitri een nummer uit brengt op Soundcloud. Naast het produceren van muziek maakt hij ook mashups/remixen van nummers die goed bevallen op Youtube en Livingelectro. Hierbij heeft hij al 1000den views en downloads behaald op zijn werk.

In het weekend is hij veel te vinden in Dance Cafés en Clubs in de achterhoek. Zijn passie en liefde voor de muziek is altijd 1 groot feest en dat kan je ook merken! Voor verschillende feesten treedt hij op en is hij breed inzetbaar. Of hij met zijn eigen apparatuur en DJ booth naar een extern feest gaat of naar de club, hij laat de mensen vermaken op de dansvloer.

Afgelopen jaren heeft hij ook mee gedaan aan verschillende DJ contesten waarbij hij vaak de finale behaalde en verschillende trofeeën en prijzen won. Eind 2016 heeft hij ook mee gedaan aan een landelijk dj contest waarbij hij 2de plek behaalde als Nationale Dance DJ 2016. Wekelijks draait hij voor de organisatie Oubaha Beheer in verschillende zaken rondom Arnhem en Nijmegen, om de mensen los te laten gaan op zijn creatieve manier achter de draaitafel. Ook is Dimitri Scotch op radio Optimaal FM Dance geweest met zijn dance mixtape op de zaterdagavond bij HeroS & Wedger. In de toekomst is hij hier vaker op te horen met een nieuwe guestmix.

Graag zou hij verder willen en stappen maken in de muziekwereld om zijn passie en liefde voor muziek te delen met de wereld. So stay tuned!

Voor meer informatie over Dimitri Scotch kun je terrecht op:

– Facebook
– Soundcloud
– Mixcloud
– Youtube
– Instagram
– Keuze menu op de website